NOTÍCIES

“Kao malo vode na dlanu”, Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals
11 de febrer de 2020

Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà), el projecte de Mireia Sallarès sobre I’amor a Sèrbia, Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals. El jurat ha reconegut l’accent que posa el projecte en els afectes com a forma de reflexió i de defensa d’un activisme sobre les relacions interpersonals […]
Conversa entre Ingrid Guardiola i Ivan Miró
6 de febrer de 2020

A propòsit de l’assaig L’ull i la navalla, Ingrid Guardiola i Ivan Miró han conversat a l’Espai Contrabandos sobre la mercantilització de la mirada, les tecnologies per a la participació social i política, el cooperativisme de plataforma i si és possible mantenir la privacitat.
Conversa a propòsit d'”El ojo y la navaja”
25 d'octubre de 2019

A propòsit de la traducció de l’assaig El ojo y la navaja, l’autora, Ingrid Guardiola, ha conversat amb el sociòleg César Rendueles a La Francachela, la cantina del Medialab-Prado de Madrid.
Conversa a propòsit de “Las Muertes Chiquitas”
14 de novembre de 2019

A propòsit de la publicació de l’assaig documental Las Muertes Chiquitas, l’autora, Mireia Sallarès, ha conversat amb l’escriptor Martí Sales a la Laie del CCCB, acompanyats per Adelaida Arteaga del TEA, Teanerife Espacio de las Artes, i els editors d’Arcàdia.
Ramin Jahanbegloo a l’Ateneu Barcelonès
26 de juny de 2019

Sota el títol  “Is nonviolence a solution to the challenges of our world?”, Ramin Jahanbegloo ha fet una conferència sobre la rellevància de la no-violència en la democràcia. Ha destacat, entre d’altres, el poder social de la ciutadania i la importància de la desobediència per a una bona governança.
Arcàdia a la Literal 2019

L’11 i 12 de maig serem a la Literal, la Fira d’idees i llibres radicals. Hi presentarem Contra la caritat. En defensa de la renda bàsica amb els autors, Julie Wark i Daniel Raventós, i la sociòloga Iolanda Fresnillo. Serà dissabte 11 a les 18h a la sala Joe Forga de l’Ateneu L’Harmonia.
Sant Jordi a la parada d’editorials independents

Ens trobareu al passeig de Gràcia de Barcelona, davant el número 73, a tocar del carrer Mallorca. Compartirem espai amb altres editorials amigues: Males Herbes, Adia Edicions, laBreu, Club Editor, L’Altra i Lleonard Muntaner. Signatura d’autors d’Arcàdia a la parada: 11h Mireia Sallarès, Lluís Calvo 13h Xavier Antich, Joan Fontcuberta, Jorge Ribalta 16h Ingrid Guardiola
Evgeny Morozov enceta un nou cicle de Converses a La Pedrera
15 d'octubre del 2018

L’investigador i crític dels models socials i polítics que es deriven dels efectes del Big Data, Evgeny Morozov, ha conversat amb la sociòloga Liliana Arroyo sobre tecnofuncionalisme, capitalisme digital i la necessitat d’assolir una sobirania digital a través de l’educació i la municipalització de les dades.
Rob Riemen al «Racó de pensar» de Catalunya Ràdio
17 d'octubre del 2018

Rob Riemen ha conversat amb David Fernández i Mònica Terribas al Racó de pensar d’El matí de Catalunya Ràdio sobre populisme i propaganda, les temptacions dels règims totalitaris i la necessitat d’admetre errors i riscos per aconseguir una democràcia plena. En paraules de Riemen: «Si voleu que la vostra vida tingui sentit, cal viure amb […]
Ingrid Guardiola al «Racó de pensar» de Catalunya Ràdio
10 d'octubre del 2018

Ingrid Guardiola ha conversat amb Xavier Antich i Mònica Terribas al Racó de pensar d’El matí de Catalunya Ràdio sobre el paper de les imatges, el món poblat de pantalles, l’esfera pública i les noves comunitats i la hiperconnexió. Escoltar àudio