Avís Legal

El domini www.arcadia-editorial.com està registrat a favor d’ATMARCADIA SL, amb CIF B-63250211 i domicili social al carrer de Muntaner, 3, 1r 1a de Barcelona, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, en el volum 35824, foli 75, full B-267377.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquest lloc web i del seu disseny són propietat d’ATMARCADIA SL o de les persones o entitats que han cedit l’ús dels continguts al titular d’aquest lloc. No es permet, doncs, la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa d’ATMARCADIA, SL.

ATMARCADIA, SL no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer dels continguts del web i serà exclusiva responsabilitat de la persona que accedeixi a aquests continguts i els utilitzi. ATMARCADIA, SL tampoc no es responsabilitza de la informació donada en altres llocs web als quals es pugui accedir per enllaços. La presència d’aquests enllaços té una finalitat estrictament informativa. En el cas que ATMARCADIA, SL tingui coneixement efectiu que la informació o activitat a la qual remet algun d’aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o pot lesionar béns o drets de tercers, suprimirà o inutilitzarà l’enllaç.

ATMARCADIA, SL no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió i que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

ATMARCADIA, SL es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu lloc web sense haver-ho de comunicar prèviament.

Copyright © 2018 ATMARCADIA, SL – Tots els drets reservats