Política de Privacitat

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?
El titular i responsable del tractament en els termes de les Lleis de protecció de dades aplicables i, en concret, del Reglament 2016/679 Europeu de Protecció de Dades Personals (RGPD), és: ATMARCADIA SL amb domicili al carrer Muntaner, 3, 1r, 1a 08011 de Barcelona, NIF B63250211, telèfon +34 934 231 536 i correu electrònic arcadia@arcadia-editorial.com.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?
La finalitat del tractament és enviar comunicacions comercials i promocionals i informacions relatives a l’organització d’actes i presentacions.

Quina és la legitimitat del tractament de les vostres dades?
La base jurídica que empara el tractament de les dades és el consentiment lliure, específic, informat i inequívoc de l’usuari, que pot ser revocat en tot moment.

Durant quant de temps conservem les vostres dades personals?
Les dades personals que ens faciliteu es conserven mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o mentre calgui conservar-les per motiu d’obligacions legals. Quan la conservació ja no sigui necessària, se suprimeixen amb les mesures de seguretat adients per tal de garantir la destrucció total d’aquestes dades.

A quins destinataris comuniquem les vostres dades?
Les vostres dades són tractades exclusivament per ATMARCADIA SL i no seran comunicades a tercers sense el consentiment previ.

Quins drets us corresponen quan ens faciliteu les dades personals?

  • Dret de retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accedir a les dades i de rectificar-les i suprimir-les.
  • Dret de limitació de l’ús del tractament de dades.
  • Dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.