© Roberto Ruiz

Sallarès, Mireia

(Barcelona, 1973) És artista visual. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va estudiar cinema a la New School University i a la Film & Video Arts de Nova York. Viu en trànsit entre Barcelona i altres ciutats estrangeres on desenvolupa els seus projectes.

La seva obra s’ha presentat al MACBA, a La Capella, a la Fundació Miró, a l’Arts Santa Mònica, al CA Tarragona; al Círculo de Bellas Artes i a la Casa Encendida de Madrid; al Museo Carrillo Gil de Ciutat de Mèxic, a l’Anthology Film Archives i a la New York University; a l’OK Centrum de Linz, a la Galleri Image d’Arhus, al Center for Contemporary Art de Glasgow, a l’Organización Nelson Garrido de Caracas, al Museo de Arte Moderno de Puerto Rico, a l’SKC de Belgrad, al Museu d’Art Modern de Moscou i al TEA de Tenerife, entre altres institucions.

Sallarès ha exposat i publicat Le camion de Zahïa (2005), Mi visado de modelo (2006), Las sietes cabronas e invisibles de Tepito (2008), Las Muertes Chiquitas (2009), Se escapó desnuda, un proyecto sobre la verdad (2012), Monuments (2013), La realidad invocable (2014), Literatura de replà (2014)Campos de Batalla (2018), Kao malo vode na dlanu (2018) i Com una mica d’aigua al palmell de la mà (2019).

MÉS INFORMACIÓ

mireiasallares.com

NOTÍCIES / ACTIVITATS

Comparteix a