Com una mica d’aigua al palmell de la mà

Una investigació sobre l'amor

De l’amor se’n pot parlar de moltes maneres, i possiblement no n’hi ha cap que abasti tota la seva magnitud. En aquest llibre, Mireia Sallarès fa un exercici d’aproximació, una investigació sobre aquest concepte per desvetllar-ne la realitat polièdrica i el potencial subversiu.

No hi trobarem teoria. L’amor és en les relacions amb els altres, pot expressar-se en el fet de confeccionar un diccionari o de muntar torns de menjador; té una geografia i una ideologia; és essencialment nòmada i actua com a força primordial.

L’amor, la veritat i el treball han vertebrat la «Trilogia dels conceptes deixalla» a la qual Mireia Sallarès ha dedicat els darrers anys, i aquest assaig és només una possibilitat de desplegar-la.

Col·lecció Deriva
Idioma Català
Any 2019
Pàgines 160
Format 14,1 x 19 cm
ISBN 978-84-948205-5-7
Preu 16€

Ressenyes

«L’estructura molecular de la història», ressenya de Simona Škrabec a L’Avenç, el juliol del 2019. Enllaç aquí.

«Un tàper i coberts Jacobsen», crònica de Llucia Ramis a La Vanguardia, el 29 de juny de 2019. Enllaç aquí.

«Mireia Sallarès: “Necessitem una facultat de l’amor per pensar com estimem”», entrevista a l’ARA, el 27 de juny de 2019. Enllaç aquí.

«L’assaig que no cessa», article de Gustau Muñoz a El diario, el 3 de juny de 2019. Enllaç aquí.

«Al rescat de l’amor», article de Maria Palou a El Punt Avui, el 26 de març de 2019. Enllaç aquí.

«Mireia Sallarès: “Les pitjors coses que s’han fet a la història probablement s’han fet en nom de l’amor», entrevista de Judit Monclús a Surtdecasa.com, el 21 de març de 2019. Enllaç aquí.

Entrevista a Time Out, el 7 de març de 2019.

«Sèrbia i totes les preguntes que no sabem fer-nos sobre l’amor», article de Clàudia Rius a Núvol, el 3 de març de 2019. Enllaç aquí.

Comparteix a