Els que caminen pel foc

Aquest any l’Enric no farà vacances amb la família. A casa han passat coses difícils de pair. Els pares volen que se n’allunyi i que a l’estiu se’n vagi a un poblet de Sòria amb uns amics. L’Enric necessita canviar d’aires i allà la Lia i el Salva l’hi posaran fàcil, sobretot quan se’ls acudeix entrar d’estranquis al castell de Berlanga de Duero. Aquest és un llibre ple de misteris per descobrir!

Aquest llibre també parla de la confiança en un mateix i en els altres…

«Hi ha coses que mai no les tenim del tot i que cal guanyar-nos-les: la confiança n’és una. És la fe en nosaltres, el que ens dóna seguretat. Però en qualsevol moment, com que som fràgils i vulnerables, la podem perdre. I com totes les coses bones, només té sentit quan la compartim amb els altres. Tenir confiança en un mateix i en els altres: no hi ha salvavides millor per anar pel món.» Xavier Antich

A partir de 10 anys.

 

Col·lecció La meva Arcàdia
Idioma Català
Any 2016
Pàgines 128
Format 13 x 19,5 cm
ISBN 978-84-944680-2-5
Preu 10€

Ressenyes

Entrevista a Pau Joan Hernàndez a VOTV, el 30 de juny del 2016. Enllaç al video.

 

‘Els que caminen pel foc’ de Pau Joan Hernàndez a la revista Llibres per a infants i adolescents, de Serra d’Or, del juliol i l’agost del 2016.

 

‘Els que caminen pel foc’ de Pau Joan Hernàndez a les recomanacions de lectura infantil per a l’estiu del programa Tria 33 del Canal 33, el 7 de juliol del 2016. Enllaç al video.

 

«S.O.S d’estiu», de la revista Cornabou. El 18 de juliol del 2016. Enllaç.

Comparteix a