© Ricardo Feriche

Pomés Leiz, Juliet

Nascuda a Barcelona el 1963. En la seva formació considera importants la seva família, el Col·legi Alemany, la estada fugaç a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona, el descobriment del gravat a l’Escola de Belles Arts, el seu treball com a subdirectora de la revista Districte, de Ricardo Feriche, i com a realitzadora de les portades de la mateixa publicació.

De la seva obra com a il·lustradora destaquen els receptaris Las verduras de muchas maneras (Premi Junceda 2012) i Cocinar con hierbas de muchas maneras, ambdós de Karin Leiz;  la col·lecció infantil-juvenil «Una noia N.O.R.M.A.L.» , d’Anna Manso, i el quadern Catalan Cuisine, obra de la Fundació de la Cuina Catalana editada per Zahorí.

És autora dels llibres Un dia al Born i Les Corts dins la sèrie «Barcelona Carnet de Voyage» publicada per l’Ajuntament de Barcelona, de la col·lecció infantil «Simó»/«Simón», de Tusquets Editores, i de Cecilia Wondermamá, «spin off» de Simó aparegut a Marie Claire en forma de còmic. També és autora amb Ricardo Feriche de Barcelona Design Guide, editat per Gustavo Gili.

Com a pintora ha exposat la seva obra a la Sala Parés i a la galeria Artur Ramón, i individualment a la galeria Jorge Albero de Madrid.

Comparteix a