La vida que aprenc

Carles Capdevila fa anys que pren apunts cada dia, i els comparteix, sobre el que li passa i com hi reacciona, posant en pràctica un periodisme que vol prioritzar la vida per sobre de les notícies.

A La vida que aprenc trobareu els temes que li són essencials: la memòria íntima, la vida en bona companyia, l’educació, la salut i la condició humana amb totes les seves contradiccions. Retrata els escenaris de la seva infantesa, les nostres maneres de ser i de fer, les revolucions individuals necessàries per arreglar el món i les actituds dels que s’arremanguen per fer-ho possible.

Capdevila està convençut que la nostra missió principal és cuidar-nos els uns dels altres i pels seus textos circula la gent que més estima: els professionals artesans que es preocupen pels acabats, els educadors vocacionals, les infermeres que entenen que tenir cura és més que curar, el voluntariat que desafia el desànim i els optimistes pencaires que treballen per mantenir viva la il·lusió de tirar endavant.

Col·lecció ebooks
Idioma Català
Any 2017
ISBN 978-84-946163-7-2
Preu 9,99€

Ressenyes

Ressenya a CatalunyaCristiana, el 7 de maig del 2017.

«Carles Capdevila. La realitat de fit a fit i lúcidament», ressenya de Gerard E. Mur a l’ARA, el 20 d’abril del 2017. Enllaç aquí.

«Articulistes», ressenya d’Antoni Daura i Jorba a Regió7, l’1 d’abril del 2017.

Comparteix a