Límites

Ecología y libertad

Quin paper ha tingut la idea de límits en el pensament modern, des de l’economia fins a l’ecologisme? ¿Parlar de límits és invocar l’escassedat? ¿Quines relacions de poder hi ha darrere la formulació dels límits de la natura? ¿Les societats necessiten límits? ¿De quina mena? Aquestes són algunes preguntes que mira de respondre Giorgos Kallis en aquest llibre.

Els límits no existeixen de manera autònoma: sorgeixen de la nostra interacció amb els altres i amb l’entorn; són una opció individual i col·lectiva que forma part de la recerca de la llibertat. Les pàgines d’aquest llibre són, sobretot, un espai intel·lectual i polític per repensar-los.

De la Grècia clàssica als postulats de Malthus, dels caçadors recol·lectors als romàntics, de les feministes anarquistes als ecologistes radicals dels anys setanta, Límits fa un recorregut  que ens permet entendre que només una cultura basada en la idea de compartir pot fer possible el futur planetari.

Traducció
Col·lecció Els petits d'Arcàdia
Idioma Castellà
Any 2021
Pàgines 216
Format 12 x 20 cm
ISBN 978-84-122735-4-0
Preu 20€

Ressenyes

«Giorgos Kallis ens presenta l’edició en català del seu assaig “Límits, ecologia i llibertat”», entrevista de Xavier Graset al Més324, el 12 d’abril de 2021. Enllaç aquí.

Comparteix a