L’illa més ràpida del món

En David i l’Izan tenen un secret molt ben guardat i, per molt que la Júlia i les seves amigues els burxin i insisteixin una vegada i una altra, no els el pensen revelar. La Júlia és tossuda i gairebé sempre se surt amb la seva. Menys quan juguen a escacs, que guanya l’Izan. Ara tots dos fan companyia a en David i recorden l’excursió al gorg i les colònies de l’estiu: les curses de bicicletes, el telescopi, les ànimes que viatgen i les mantegues voladores.

I també explora la idea de la compassió…

 

«Sentir compassió pels altres, pel seu dolor i les seves tristeses, i sentir la compassió dels altres envers nosaltres, fa que no ens trobem sols, abandonats… Compartir els sentiments, ja sigui quan oferim la nostra compassió o quan en som receptors, vol dir que els altres ens necessiten tant com nosaltres a ells. No estem desemparats. Ningú que hagi passat per l’experiència amarga de la solitud i la marginació vol tornar-hi.» Zygmunt Bauman

A partir de 8 anys

Col·lecció La meva Arcàdia
Idioma Català
Any 2014
Pàgines 64
Format 13 x 19,5cm
ISBN 978-84-942327-0-1
Preu 8,70€

Ressenyes

Ressenya a l’Ara Llegim, el 28 de juny del 2014.

«Els contes de La meva Arcàdia», ressenya a Cavall Fort, el juny del 2014.

Ressenya a la revista digital Cornabou, el 7 de juny del 2014.

«Fonalleras explora la compassió en un nou conte infantil», article d’Eva Vázquez a El Punt Avui, el 31 de maig del 2014.

Comparteix a