Campos magnéticos

Escritos de arte y política

Art i política són àmbits fortament interconnectats, s’atrauen i es repel·leixen, dibuixen continuïtats i provoquen ruptures, i els assajos recollits en aquest volum estan subjectes a la tensió entre aquestes forces.

Ja sigui com a reflexió sobre la condició contemporània, sobre la pràctica artística o sobre els límits i la potencialitat del museu, cadascun dels escrits està situat en el temps i l’espai, i tots ells reflecteixen la trajectòria intel·lectual de Manuel Borja-Villel al capdavant d’importants institucions museístiques, així com algunes de les seves inquietuds curatorials com a responsable de nombroses exposicions o programes públics al llarg dels últims trenta anys.

Defensor de la hibridació i el transvasament de sabers davant de la compartimentació estanca del coneixement i la seva forma d’organització, aquest llibre aposta per la investigació extradisciplinar i la interrelació de múltiples camps. I és, sobretot, una invitació a reflexionar sobre l’art, les seves organitzacions i els seus actors.

Col·lecció Els llibres d'Arcàdia
Idioma Castellà
Any 2020
Pàgines 320
Format 14 x 21,5 cm
ISBN 978-84-949924-4-5
Preu 24€

Ressenyes

Entrevista amb Laura Barrachina a Efecto Doppler (Radio 3), el 26 de febrer de 2020. Enllaç aquí.

Comparteix a