© Deborah Feingold

Mukherjee, Siddhartha

Nova Delhi (La Índia), 1970. Siddhartha Mukherjee és metge, genetista i investigador especialitzat en oncologia, i biòleg expert en cèl·lules mare.

És autor de The Laws of Medicine i The Emperor of All Maladies: A Biography of Cancer (El emperador de todos los males, Debate), que el 2011 va guanyar el premi Pulitzer de no-ficció i el Guardian First Book Award. El seu darrer llibre, The Gene. An Intimate History (2016), acaba de publicar-se en català (La Campana) i en castellà (Debate) al nostre país.

Mukherjee és professor ajudant de medicina a la Columbia University. Després d’haver obtingut una beca Rhodes, es va llicenciar a l’Stanford University, la University of Oxford i la Harvard Medical School.

El seu laboratori ha identificat gens que regulen les cèl·lules mare, i el seu equip està reconegut internacionalment per haver descobert cèl·lules mare del teixit esquelètic i alteracions genètiques en els càncers de la sang.

Ha publicat articles a NatureCellNeuronThe New England Journal of Medicine i a The New York Times, entre altres revistes i publicacions.

NOTÍCIES / ACTIVITATS

Comparteix a