Educar millor. Onze converses per acompanyar famílies i mestres

Onze converses amb personalitats del món de l’educació que són una invitació al debat: professionals de procedències i visions diverses ens permeten conèixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions sinó l’ambició de fer bé les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa.

Hi participen Carme Thió, Jaume Cela, Maria Jesús Comellas, Jaume Funes, Eva Bach, Gregorio Luri, Mariano Fernández Enguita, Joan Manuel del Pozo, Roser Salavert, José Antonio Marina i Francesco Tonucci.

Carles Capdevila creu que educar és apassionant i també ho és parlar-ne, des de l’experiència i des de la reflexió. L’humor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui fomentar confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca d’educar.

 

Col·lecció Ara Arcàdia
Idioma Català
Any 2015
Pàgines 192
Format 13 x 21
ISBN 978-84-944680-0-1
Preu 12€
Disponible en ebook

Ressenyes

«Carles Capdevila o la passió per educar millor», de Jaume Carbonell. El diari de l’Educació, 11 de gener del 2016. Enllaç a l’article.

 

Primera posició entre els llibres més venuts en català, no-ficció, segons l’AraLlegim, el 12 de març del 2016.

 

«Educació XXI», de Joan Majó. El País, 29 de març del 2016. Enllaç a l’article.

«’Educar millor’ el llibre de Carles Capdevila» al programa Divendres de TV3. 14 d’abril del 2016. Enllaç al video.

 

Ressenya a l’AraLlegim, el 16 d’abril del 2016.

 

«Educar millor…», al diari La Vanguardia, el 23 d’abril del 2016.

 

«Trobar un ‘longseller’ més enllà de Sant Jordi», article de Jordi Nopca al diari Ara, el 25 d’abril del 2016. Enllaç a l’article.

 

Entrevista a Carles Capdevila al programa Versió RAC1 de RAC1. 5 de maig del 2016. Enllaç al podcast.

 

«’Educar millor’ de Carles Capdevila, onze converses per acompanyar a famílies i mestres», de Josep Maria Solé a volsllegir.cat. 11 de maig del 2016. Enllaç a l’article.

 

Entrevista a Carles Capdevila al programa Anem de tarda de Ràdio4. 25 de maig del 2016. Enllaç al programa.

 

«’Educar millor’», amb il·lustracions d’Eva Armisén a Catorze. Enllaç a l’article.

 

«’Coherència a l’ensenyament’ per Benjamí Moliné», article a la plataforma digital www.lliureimillor.cat, el 14 de juny del 2016. Enllaç a l’article.

«Cómo educar mejor», ressenya a la revista Sinergia  nº36 de l’Institut Gestalt de Barcelona. Juliol del 2016. Enllaç a la publicació.

Comparteix a