Herrero, Yayo

(Madrid, 1965) Consultora, investigadora i professora en el camp de l’ecologia política, els ecofeminismes i l’educació per la sostenibilitat. És doctora en Ciències socials i política per la Universitat del País Basc, llicenciada en Antropologia social i cultural, diplomada en Educació social i en enginyeria agrícola.

La seva trajectòria com a investigadora s’ha centrat en la crítica al model de desenvolupament i producció capitalista com a amenaça per al planeta i la vida. També és activista i col·labora en diversos mitjans de comunicació.

En l’actualitat és sòcia de Garúa Sociedad Cooperativa, docent en estudis de postgrau de diverses universitats espanyoles i directora del consell editorial de CTXT. Va ser coordinadora estatal de la plataforma Ecologistes en Acció i directora de FUHEM. Ha participat en llibres col·lectius com Cambiar las gafas para mirar el mundo (2011), La gran encrucijada (2016) i Petróleo (2018). Tambié és coautora del llibre il·lustrat Cambio climático (2019), en el qual desplega una narrativa divulgativa per fer intel·ligible el col·lapse ecològic actual.

NOTÍCIES / ACTIVITATS

Comparteix a